Tapahtumat

Kuorevesi-pyöräily

Sunnuntaina 26.5.2024 klo 9-14
Perinteisesti kierretään Kuorevesi -järvi, suositeltava kiertosuunta myötäpäivään. Juomapiste Kotkansalmen sillalla. Kirjaukset ja puffetti Kotiseutu-museolla. Järjestäjinä Suinulan kyläyhdistys, Nuorisoseura Nysä ja Pohjois-Kuoreveden kylät.

Lauantaina 8.6. Avoimet kylät päivänä vietämme

Suinulapäivää
▪ Klo 11–14 Suinutupa avoinna, Suinutuvan piha alueella kesätori ja kansallispukujen tuuletusta (Ilolankuja 2) Tuuletamme kansallispukuja Suinutuvalla. Pukeudu omaan tai lainattuun kansallispukuusi tai sen osaan ja tule Kesätorille! Olisi mukava nähdä mahdollisimman monen alueen kansallispukuja kesäisessä kylämaisemassa. Jokaiselle kansallispukuun tai sen osaankin pukeutuneelle kyläyhdistys tarjoaa pullakahvit. Ryhmäkuvaus klo 13 Suinutuvan pihalla. Soimannikat soittavat klo 11 alkaen.
▪ Klo 11-16 Apilakosken tilalla avoimet ovet. Mm. pääset tutustumaan tilan eläimiin (lampaat, kanat, kanit) ja muuhun tilan toimitaan, kahvila. (Apilakoskentie 130 a)
▪ Klo 11–14 Nuorisoseura Nysällä Perhetapahtuma, monenlaista mukavaa eri ikäisille (Kuorevedentie 921) Mm. talutusratsastusta, ongintaa, piirrustuskilpailua, keppirata ym. Nukketeatteri klo 15.30. Järjestäjinä Ns. Nysä ja LionsClub Kuorevesi

Juhannuskokko Suinurannassa

Juhannusaattona 23.6. klo 21 Perinteinen aattoillan tapahtuma rantamaisemissa (Suinuraitti 60)


Peräkärrykirppis

Lauantaina 6.7. ja 27.7. Suinulan kylätalolla klo 10-14 Myyntipaikat 5€, joitain paikkoja myös sisällä, ei tarvita ennakkvarausta.